Fuel BOX – trei mese sănătoase, zilnic, livrate oriunde ești în Galaţi

Mâncare nutritivă, gustoasă și sănătoasă? Și livrată la tine acasă? O, da!!! Asta înseamnă Fuel BOX. Noi știm exact ce și cât trebuie să mănânci. În fiecare zi, și îți oferim un meniu variat, bogat nutritiv. Adică calculăm exact câte proteine, carbohidrați și grăsimi are nevoie organismul tău, zilnic. Mișto nu!? Îți împachetăm mâncarea frumos, în patru cutii (3 mese + 1 gustare) și ți-o livrăm, de luni până vineri (momentan), dimineață pe la 8:00-9:00, în funcție de cum te trezești.

FuelBOX are grijă de silueta ta, pentru că te ajută să slăbești sau să pui masă musculară. Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce obiectiv ai. Avem ajutor și din partea lui Mircea Moraru (master trainer), care oferă consultanță gratuită, pentru clienții Fuel BOX, pentru că mâncarea și sala merg mână în mână, nu-i așa?

Aaa, am uitat să menționăm că sunt patru categorii de calorii, adică meniul de 1400, 1800, 2200 și de 2600 de calorii. Cel de 1400 este “most wanted”, deoarece majoritatea clienților noștri vor să creeze un deficit caloric, adică să slăbească. Este bine să știi că alimentele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate. Iar modul de preparare are în vedere utilizarea temperaturilor scăzute, pentru a păstra nutrienții în mâncarea pe care ți-o livrăm zilnic.

În concluzie, nu mai trebuie să te mai stresezi cu alimentația, să nu știi ce și unde să mai mănânci. Pentru că de cele mai multe ori ajungi să îți cumperi fast-food și să strici toată “dieta” pe care te chinui să o ții din scurt. Așa că trebuie să ne lași pe noi să ne ocupăm de toată alimentația ta. Tot ce trebuie să faci este să comanzi pe site-ul nostru www.fuelBOX.ro, sau de pe pagină noastră de Facebook: Fuel BOX, și a două zi primești mâncarea, oriunde ești.

×