De ce am inceput Fuel Box?

FuelBox a început din dorința de a pregăti mâncare hrănitoare și proaspătă nu doar pentru mine, dar și pentru toți cei care vor să abordeze un stil de viață sănătos.

Fiind în industria sportului și a fitnessului încerc să mănânc cât mai sănătos și obișnuiam să petrec ore în șir gătind sau încercând să găsesc un restaurant care se plia pe nevoile mele. Este dificil să îți schimbi stilul de viață atunci când trebuie să gătești în fiecare zi și să numeri constant caloriile fiecărei mese. De cele mai multe ori ajungi să cumperi fast-food și să strici toată muncă depusă.

Pentru a-mi ajută clienții să își îndeplinească obiectivele - așa a luat viață FuelBox. Cred că toți trebuie să acordăm mai multă importanță alimentației și să facem un efort minim pentru a mânca sănătos și a avea un comportament alimentar corect.

Dacă vrei să faci primul pas către o viață mai împlinită și sănătoasă, începe cu FuelBox.

Mircea Moraru

Fuel Chef & Gym Addict

100% proaspăt

Oferim mese complete făcute doar cu ingrediente proaspete și pregătite în cele mai bune condiții. Mâncarea noastră este preparată zilnic și livrată.

Rapid la tine

Tu ne spui ce FuelBox preferi, iar apoi mesele tale vor fi preparate de bucătari profesionisti și livrate oriunde dorești, în fiecare dimineață. Este atât de ușor!

Plin de nutrienți

Toate produsele folosite sunt pline de nutrienți, proteine, carbohidranți și grasimi bune pentru a îi oferi corpului tău doza zilnică de minerale și vitamine. Mesele sunt diversificate zilnic.

Ținem cont de dieta ta

Mircea Moraru se va asigura că ai cantitate necesară de carbohidrați, proteine și grăsimi pentru a slăbi și a duce o viață sănătoasă și echilibrată.

Simplitate și diversitate

Oferim meniuri diverse special create de bucătari și nutriționiști profesioniști pentru a te ajuta să slăbești într-un mod simplu, gustos și sănătos.

Economisești timp și bani

Noi facem totul! Pregătim mese delicioase, sănătoase și proaspete special concepute pentru tine. Nu mai pierzi timpul cu cumpărături și gătit.

Ce spun clientii

Mereu proaspăt, mereu rapid

Mâncare nutritivă, gustoasă și sănătoasă livrată în fiecare zi la tine acasă.

Selectează meniul

Începe prin a îți alege meniul care ți se potrivește și selectează nivelul caloric dorit.

Plasează Comanda

Comenzile se plasează cu cel puțin 48 de ore înainte de prima livrare. De restul ne ocupăm noi.

Verifică Email-ul

Imediat după plasarea comenzii vei primi un email de confirmare și informațiile necesare.

Lasă-ne Feedback

Tot ce mai rămâne de făcut este să te bucuri de mâncare și să ne spui cum ți s-a părut!