by Mircea Moraru

Master Trainer

De ce sa alegi FuelBox?

Într-o lume în care totul se face pe fugă, FuelBox stă locului și dezvoltă un proiect ambițios de mâncare delicioasă, sănătoasă, echilibrată nutrițional, cu livrări zilnice de meniuri complete.

Cu FuelBox poți să descoperi că mâncarea sănătoasă poate avea gust și poate fi și sățioasă.

Bunătățile pe care ți le gătim zilnic, nu se repetă deloc timp de 3 săptămâni. În plus, rețetele încercate sunt transformate și regândite de la o săptămâna la alta!

Și dacă tot nu te-am convins încă, ai mai jos câteva motive pentru care să alegi FuelBox:

  • Tu nu trebuie să faci nimic: nu gătești, primești mâncarea gata făcută, trebuie doar să o încălzești la cuptorul cu microunde (acasă / la job) sau să scoți mâncarea din caserolă și să o încălzești, după caz, într-o oală mică sau la cuptor.
  • Având mâncare sănătoasă tot timpul nu mai există tentația de a ceda în fața tentațiilor și poți să fii constant obiectivului tău, fie că vrei să slăbești, să te menții sau să pui masă musculară.
  • Ai mâncare sănătoasă, tu alegi meniul care ți se potrivește, dar și caloriile necesare obiectivului tău.
  • Ai mai mult timp pentru tine: nu mergi la cumpărături pentru alimente, nu mai speli vase, petreci mai mult timp cu familia/prietenii sau făcând lucruri importante pentru job/facultate.
  • Nu faci risipă alimentară. Probabil că arunci multă mâncare care îți rămâne de pe o zi pe alta. Mesele pe care le primești în cutie sunt porționate în așa fel încât să mănânci tot, deci nu vei fi nevoit să arunci nimic.
  • Ai ocazia să testezi feluri de mâncare noi în fiecare zi.
by Mircea Moraru

Master Trainer EliteGym

100% proaspăt

Oferim mese complete făcute doar cu ingrediente proaspete și pregătite în cele mai bune condiții. Mâncarea noastră este preparată zilnic și livrată.

Rapid la tine

Tu ne spui ce FuelBox preferi, iar apoi mesele tale vor fi preparate de bucătari profesionisti și livrate oriunde dorești, în fiecare dimineață. Este atât de ușor!

Plin de nutrienți

Toate produsele folosite sunt pline de nutrienți, proteine, carbohidrați și grasimi bune pentru a îi oferi corpului tău doza zilnică de minerale și vitamine. Mesele sunt diversificate zilnic.

Ținem cont de dieta ta

Mircea Moraru se va asigura că ai cantitate necesară de carbohidrați, proteine și grăsimi pentru a slăbi și a duce o viață sănătoasă și echilibrată.

Simplitate și diversitate

Oferim meniuri diverse special create de bucătari și nutriționiști profesioniști pentru a te ajuta să slăbești într-un mod simplu, gustos și sănătos.

Economisești timp și bani

Noi facem totul! Pregătim mese delicioase, sănătoase și proaspete special concepute pentru tine. Nu mai pierzi timpul cu cumpărături și gătit.

Ce spun clienții

Mereu proaspăt, mereu rapid

Mâncare nutritivă, gustoasă și sănătoasă livrată în fiecare zi la tine acasă.

Selectează meniul

Începe prin a îți alege meniul care ți se potrivește și selectează nivelul caloric dorit.

Plasează Comanda

Comenzile se plasează cu cel puțin 48 de ore înainte de prima livrare. De restul ne ocupăm noi.

Verifică Email-ul

Imediat după plasarea comenzii vei primi un email de confirmare și informațiile necesare.

Lasă-ne Feedback

Tot ce mai rămâne de făcut este să te bucuri de mâncare și să ne spui cum ți s-a părut!

×