Termeni si conditii

  1. Prezentarea generală a FuelBox

FuelBox este o platformă online de comenzi de produse alimentare și băuturi de calitate superioară. Platforma este operată de BEEMGIULIAM SRL, o companie înregistrată și cu sediul social în România.

  1. Utilizarea platformei FuelBox

Utilizarea platformei FuelBox este permisă doar persoanelor fizice și juridice care respectă termenii și condițiile prezentate în acest document. Prin utilizarea platformei FuelBox, utilizatorii sunt de acord să respecte toate regulile și politicile prezentate în acest document.

  1. Comenzile de produse alimentare și băuturi

Utilizatorii pot plasa comenzi de produse alimentare și băuturi prin intermediul platformei FuelBox. BEEMGIULIAM SRL va face tot posibilul să livreze produsele solicitate în timp util și într-o stare corespunzătoare.

  1. Plata și facturarea

Pentru comenzile plasate prin intermediul platformei FuelBox, utilizatorii pot alege să plătească online sau la livrare. BEEMGIULIAM SRL va emite o factură pentru fiecare comandă plasată prin intermediul platformei.

  1. Politica de anulare si rambursare.

Comenzile platite online pot fi anulate telefonic la call centerul nostru 0744 855 543 de catre un operator, doar cu minim 48 de ore inainte de prima livrare, suma platita va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului. Dupa 15 minute de la plasarea comenzii, comanda nu mai poate fi anulata.

In cazul comenzilor nelivrate, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in fuctie de banca emitenta a cardului.

In cazul comenzilor livrate partial ( ex stocul epuizat al unui anumit produs din comanda), se va rambursa suma afertenta produsului ce nu a putut fi livrat in decurs de 1-30 de zile de la acceptarea returului, in functie de banca emitenta a cardului.

Ofertele/promotiile nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii deja reduse sau aflateîn derulare.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula comanda produsului respectiv si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu a fost livrat.

In cazul in care produsul a fost deja livrat, pretul corect al produsului este cel inscris pe bonul fiscal, sens in care clientul poate achita diferenta sau refuza comanda.

  1. Informații personale

Pentru a plasa o comandă prin intermediul platformei FuelBox, utilizatorii trebuie să furnizeze anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa și numărul de telefon. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea comenzilor și pentru a asigura o livrare corespunzătoare a produselor.

  1. Confidențialitatea datelor personale

BEEMGIULIAM SRL se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor și să le utilizeze doar în scopul procesării comenzilor și a îndeplinirii obligațiilor legale. Informațiile personale ale utilizatorilor nu vor fi distribuite sau vândute unor terțe părți fără acordul explicit al utilizatorilor.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

BEEMGIULIAM SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate în acest document fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. Prin utilizarea platformei FuelBox, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile actualizate.

  1. Litigii

Orice litigiu legat de utilizarea platformei FuelBox va fi soluționat prin mijloace amicale. În cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi soluționat prin intermediul instanțelor competente din România.

  1. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentate în acest document sunt guvernate de legislația română.

×