Termeni si conditii

  1. Prezentarea generală a FuelBox

FuelBox este o platformă online de comenzi de produse alimentare și băuturi de calitate superioară. Platforma este operată de BEEMGIULIAM SRL, o companie înregistrată și cu sediul social în România.

  1. Utilizarea platformei FuelBox

Utilizarea platformei FuelBox este permisă doar persoanelor fizice și juridice care respectă termenii și condițiile prezentate în acest document. Prin utilizarea platformei FuelBox, utilizatorii sunt de acord să respecte toate regulile și politicile prezentate în acest document.

  1. Comenzile de produse alimentare și băuturi

Utilizatorii pot plasa comenzi de produse alimentare și băuturi prin intermediul platformei FuelBox. BEEMGIULIAM SRL va face tot posibilul să livreze produsele solicitate în timp util și într-o stare corespunzătoare.

  1. Plata și facturarea

Pentru comenzile plasate prin intermediul platformei FuelBox, utilizatorii pot alege să plătească online sau la livrare. BEEMGIULIAM SRL va emite o factură pentru fiecare comandă plasată prin intermediul platformei.

  1. Informații personale

Pentru a plasa o comandă prin intermediul platformei FuelBox, utilizatorii trebuie să furnizeze anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa și numărul de telefon. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea comenzilor și pentru a asigura o livrare corespunzătoare a produselor.

  1. Confidențialitatea datelor personale

BEEMGIULIAM SRL se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor și să le utilizeze doar în scopul procesării comenzilor și a îndeplinirii obligațiilor legale. Informațiile personale ale utilizatorilor nu vor fi distribuite sau vândute unor terțe părți fără acordul explicit al utilizatorilor.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

BEEMGIULIAM SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile prezentate în acest document fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. Prin utilizarea platformei FuelBox, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile actualizate.

  1. Litigii

Orice litigiu legat de utilizarea platformei FuelBox va fi soluționat prin mijloace amicale. În cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă, litigiul va fi soluționat prin intermediul instanțelor competente din România.

  1. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentate în acest document sunt guvernate de legislația română.

×

Powered by WhatsApp Chat

×