Politica de confidentialitate

Protecția datelor tale personale este importantă pentru noi, motiv pentru care am adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a le proteja. Am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de către angajații și colaboratorii noștri. Vrem să menționăm că cu cât furnizezi mai puține informații, cu atât ai mai mult control asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, dacă dorești să navighezi anonim și nu dorești ca și comportamentul tău să fie testat independent de noi și de furnizorii de servicii, trebuie să efectuezi setările corespunzătoare în browserul tău. Poți naviga, de exemplu, în modul „incognito” cu Chrome, Firefox, Safari sau navigatorul folosit.

Te informăm că prin acceptarea politicii de confidențialitate, ești de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către BEEMGIULIAM SRL-D(FuelBox), în conformitate cu legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Operatorul înseamnă persoana juridică care, singur sau împreună cu alte entități, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Numele Societății: BEEMGIULIAM SRL-D
Telefon: 0744 855 543
E-mail: contact@fuelbox.ro

Ne puteți contacta în legătură cu protecția datelor cu caracter personal la: contact@fuelbox.ro.

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care, ai dreptul să refuzi colectarea, prelucrarea sau utilizarea datelor dvs. personale de către FuelBox în conformitate cu legea privind protecția datelor, odată ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar să trimiți un e-mail de refuz, la adresa mai sus menționată. Acest lucru va conduce automat la încetarea comunicărilor din partea noastră.

! Trebuie să reții faptul că, prin refuzul tău, este posibil ca utilizarea site-ului web să nu mai fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile tale:
Ai dreptul de a primi informații clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat, în mod gratuit.

Legea, îti conferă următoarele drepturi:
• Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate;
• Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat;
• Dreptul de ștergere “dreptul de a fi uitat” – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal;
• Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;
• Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat;
• Dreptul la opoziție – Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
• Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva FuelBox la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabilă pentru FuelBox este:
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212

Pentru a îți exercita drepturile ca persoană vizată, te rugăm să nu ezitați să ne contactezi în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Ce date colectăm, când, de ce și cum colectăm datele tale?
FuelBox colectează, procesează, stochează și dezvăluie diferite date cu caracter personal pentru a îți putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele tale altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, datele despre locație și adresa de e-mail.

Pentru a fi transparenți și a te face să înțelegi într-un mod clar și ușor cum funcționează și cum se aplică aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.

Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii pentru a fi mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:

Vizitați site-ul fuelbox.ro, vă înregistrați și comandați.
Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite.
Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, după înregistrare vei primi din partea noastră un e-mail de confirmare, precum și informări ulterioare. FuelBox va colecta toate datele necesare procesării comenzilor, câmpuri ce sunt marcate ca fiind obligatorii. Fără aceste informații nu putem procesa comenzile tale. Toate celelalte informații care nu sunt indicate ca și câmpuri obligatorii sunt opționale. Dacă ne furnizezi aceste date cu caracter personal, în mod voluntar ne vei ajuta să ne îmbunătățim serviciile.

Date de acces:
Utilizator, ID Utilizator, Parolă

Informații despre cont (necesare pentru serviciile de livrare):
Numele, prenumele, societatea (opțional), adresa, numărul de telefon și / sau adresa de e-mail.

Informații despre modalitatea de plată:
Numerar, card bancar, sau transfer bancar.

Date de comunicare:
Comentariile, evaluările si feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail).

Informații despre comenzi:
Istoricul comenzilor.

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum te-am informat, colectăm datele tale personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Relația cu departamentul de clienți: atunci când contactezi Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizezi. De exemplu, motivul pentru care ne-ai contactat, comanda care nu v-a mulțumit sau dacă la livrare ai sesizat neconcordanțe sau produse lipsă. În funcție de motivul pentru care ne-ai contactat, datele personale pot varia.
FuelBox își dorește să fii un client mulțumit și astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sau prin intermediul convorborii telefonice, sunt stocate și înregistrate.

Categorii de date cu caracter personal:
Date despre cont, date de acces, date de comunicare.

Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs. și pentru a vă livra produsele alimentare (îndeplinirea contractului). FuelBox este interesat în a îți oferi cea mai bună experiență (interes legitim).

Relația privind procesul de primire livrare comandă:
Odată ce comanda este confirmată, aceasta este pregatită și în programul stabilit va fi livrată de către livratorii FuelBox, care sunt propri angajați sau colaboratori și care au acces la datele tale cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:
Detalii privind comanda, nume și prenume, adresa de livrare și număr de telefon.

Bază legală:
Pentru a îți trimite comanda avem nevoie de datele tale cu carater personal (îndeplinirea contractului).

Pază și protecție cibernetică

FuelBox și-a propus să iți ofere cele mai bune servicii. Salvăm faptul că te-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ai primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția ta.

Categorii de date cu caracter personal:
Date de conectare
Accesați datele

Bază legală:
Suntem obligați din punct de vedere legal să îți protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele tale cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct.

Interes legitim în scop:

de publicitate: posibil ca FuelBox să îți trimită e-mailuri pentru a îți oferi reduceri și promoții, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie și studii de piață în vederea îmbunătățirii serviciilor. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

marketing prin e-mail: FuelBox va selecta informările în scop de marketing, astfel că la tine vor ajunge doar acele informări care se potrivesc cu preferințele tale. Ai dreptul să refuzi prelucarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu ocazia fiecărui e-mail, sens în care te rugăm să îl contactezi pe responsabilul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail menționată mai sus.

Cesiune și achiziție, fuziune și achiziție, schimbare asociați: Te informăm că în situația în care va avea loc o cesiune, fuziune urmată de o achiziție totală sau parțială a părtilor sociate, FuelBox va dezvălui informațiile tale cu caracter personal societății respective. FuelBox, se va asigura că orice terț care va achiziționa total sau parțial societatea, va respecte reglementările legale privind protecția datelor cu caracter personal.

Când ștergem datele tale?

În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.

FuelBox va șterge datele tale personale oricând dorești și imediat după ce ne-ai notificat sau după 2 (doi) ani de la îndeplinirea scopului. Dacă contul tău va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, FuelBox va șterge și contul. Înainte de aceasta, vei primi o notificare separată de la adresa noastră, pe adresa de e-mail înregistrată în contul tău de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor tale, este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele tale?

FuelBox nu furnizează datele tale unor terțe părți neautorizate.

Informații despre cookie-urile prezente pe site fuelbox.ro
Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim
Pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dispozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dispozitivul tău rămân alte cookie-uri care ne permit nouă sau colaboratorului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Poți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și poți decide în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului nostru.

Ce categorii de module cookie există?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul, pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navighezi pe paginile site-ului. Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care te afli) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu îți pot urmări mișcările pe alte site-uri web.

Refuzarea utilizării cookie-urilor
Dacă nu doriți ca FuelBox să colecteze și să analizeze informații despre vizita ta, poți să faci acest lucru în orice moment pentru viitor (opt-out). Dacă dorești să refuzi, te rugăm să ne contactezi conform informațiile de contact menționate mai sus.

Dreptul de modificare
FuelBox își rezervă dreptul de a modifica această declarație de protecție a datelor cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale. În situația în care legislația în vigoare va suferi modificări, te vom informa cu prioritate.

×